Tip na ľahkú večeru: Tuniakové avokádo

Tuniakové avokádo, večera, ovocie, jedlo, recepty, varenie
shutterstock.com

Ste fanúšička zdravého životného štýlu? Práve pre vás máme ďalší skvelý recept.

Ingrediencie:

1 konzerva tuniaka vo vlastnej šťave, majonéza, 1 dozreté avokádo, cibuľa, cherry paradajky, petržlen, olivový olej

Postup:

Scedeného tuniaka, nakrájanú cibuľu, petržlen a cherry paradajky dobre premiešajte. Pridajte majonézu. Avokádo rozdeľte na polovicu a opatrne vyberte kôstku. Umyte ho vo vode s troškou olivového oleja. Potom ovocie naplňte zmesou z tuniaka.

Odporúčanie: Avokádo pripravte tesne pred podávaním, pretože oxiduje veľmi rýchlo.

Zdroj: Calvo

Ďalšie k téme

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk