Rotollos z údeného lososa môžete podávať ako elegantné jednohubky

Rotollos z údeného lososa môžete podávať ako elegantné jednohubky
Rotollos z údeného lososa môžete podávať ako elegantné jednohubky Foto: ilustračné, GettyImages

Tradičný taliansky pokrm doplnený o zdravú rybu. Rotollos z údeného lososa môžete podávať ako elegantné jednohubky. Vyzerajú sofistikovane a pritom sa tak ľahko vyrábajú – skvelý spôsob, ako zapôsobiť na hostí na večierku.

Suroviny

300 g krémový syr
1 lyžica citrón, iba šťava
2 lyžice kôpor, nasekaný
štedrá štipka čierne korenie
4 veľké tortilly
350 g údený losos
kôpor a rukola, na podávanie

Postup prípravy

KROK 1

Zmiešajte krémový syr s citrónovou šťavou, nasekaným kôprom a veľkým množstvom čierneho korenia. Rozložte na 4 veľké tortilly a zakryte údeným lososom. Zrolujte ako rolku, odrežte konce a vyhoďte.

KROK 2

Pevne zabaľte do potravinárskej fólie a konce pevne otočte, aby boli uzavreté. Vložte do chladničky, kým nebudete pripravení podávať. Ak chcete podávať, vezmite ostrý nôž a pozdĺžne rolky nakrájajte. Podávajte s extra kôprom a lístkami rukoly.

Zdroj: www.varimerychle.cz

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk