Ako si pripravte skvelú sladkosť: Cheesecake bez pečenia s kondenzovaným mliekom

Ako si pripravte skvelú sladkosť: Cheesecake bez pečenia s kondenzovaným mliekom
Ako si pripravte skvelú sladkosť: Cheesecake bez pečenia s kondenzovaným mliekom coocook.me

Urobte svojim najbližším radosť. Pripravte im Cheesecake bez pečenia s kondenzovaným mliekom.

Zloženie :

300 g sladeného Salka, ktoré sme varili vo vriacej vode dve hodiny

300 g tvarohu

250 – 300g sušienok

150 g masla

1 lyžica želatíny

Ako zhotoviť Cheesecake bez pečenia s kondenzovaným mliekom?

Najskôr pripravíme nepečený korpus. Sušienky vložíme do misky mixéra a rozmrvíme ich. Pridáme do nich roztopené maslo. Premiešame. Želatínu namočíme a uvaríme podľa pokynov.

Sušienkový korpus dáme na spodok formy na pečenie, ktorú sme vystlali celofánom alebo papierom na pečenie. Krém si pripravíme zmiešaním tvarohu a kondenzovaného mlieka na rovnomernú zmes.

Nakoniec treba pridať želatínu a znovu zamiešať. Krém vylejeme na sušienkový korpus.

Cheesecake necháme stuhnúť v chladničke najmenej 4-5 hodín, a najlepšie po celú noc.

Dobrú chuť a sladký víkend.

Ďalšie k téme

Sledujte novinky z Bratislavy na Facebooku, Instagrame alebo ich odoberajte cez e-mail.

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom
Sledujte nás na
Google News Bratislavaden.sk